nuffnang

Friday, April 22, 2011

PHOTOSHOOT.!!!!!

Assalamualaikum my sweet readers...

Cantik di gambar ke cantik di luar gambar??? 
anda bagaimana yea??
tapi jangan risau dan bimbang 
bagi saya cantik itu sangat subjektif..
semua ciptaan ALLAH kan cantik...
jadi anda cantik la........ 

"PHOTOSHOOT" .............

dgar jee perkataan tu cam glamour kan..so glamorous...da question dat u'll b ask..  wah photoshoot untuk magazine ke??photoshoot untk special collumn ke n etc la kn..tapi bagi saya..photoshoot tiap2 hari la kan ..waktu tengah free,waktu tengah stress ,waktu yang memang mood baik kn..mjurlah perangai saya ni sama jee dgn my SNSD geng..cik tasha,fifi,dila,senpai dan yaya..alhamdulillah jgk berjaya mempengaruhi cik dila yang susah nak fotogenik dalam gambar..hehe xleh ambik gambar curi2 yea..kena cakap..hy si cantik dila  senyum..hahaaha macam2 la kan..mjurlah cik yaya,cik tasha mmg sporting habis..haha

ok la nak cter sal photoshoot ni b4 saya blk kelantan la..kiranye akhr sem 2 diakhiri dgan photoshoot..interesting kot...hehe tapi disebabkn cik senpai dan cik fifi dan balik,,so,kami ber4 la..mjurlah ad 2 photographer yang baguih diimport khas dari my geng pRep N tEch..rashiq dan zaki..layannn je la ek kt org ni..jom kita terjahhhhh dan lihat bgaimana hasilnya..hanya di nukilan cinta si merah..jangan kemana-mana...haha 



yaya,me,dila and tasha..just 4 of us..2 left early..rindu umah la katekan..haha


wah zaki dikelilingi gadis gadis..haha


peace 45 drjah...


stylo tak??muka kelakar giler..


ehem2 MR.PARTICULAR...haha





                                    
edit sikit..hehe 



di bawah pohon asmara..oh pokok kelapak..haha.




smileeeeeeee


yang ni gambar original..
yang ni gambar yg diedit..credit to MR pArTiCular ..syukran yee..^___^
 again credit to Mr.Particular..cubaan pertama katanya..haha


P/s: terima kasih diucapkan untuk MR. photographers zaki dan rashiq..terima kasih jugak untuk model2 merangkap my Bff..walawpun sem 2
 sem yang paling mencabar dan banyak membuatku jiwa kacau tetapi ad la jugak something yg mngembirakan..oh yea gambar2 selebihnya leh tgok kat fb yea..banyak jgk nk upload kat sini..


wasalam n maa salamah wa ilal liqa'  

2 comments:

yaya kechiq said...

gambar 2nd last tu menarik . mcam mana nak edit jadik macam tuh ?

Si Merah said...

yg tu kna tnya my mr,particular kot..haha